Ringa i Danmark

Det är många som pendlar mellan Skåne och Danmark och därför kan det vara väldigt bra att känna till vilka telefonbolag som har bäst pris när man pratar i Danmark. Telefonbolagen uppdaterar dock sina priser kontinuerligt och det kan vara bra att kontakta respektive kundtjänst för att få uppdaterade priser. Prisorna nedan är aktuella för December 2014.

Telia har en öresundstaxa som de kör på vilket just är till för folk som pendlar över Öresund. Det är kostnadsfritt att ta emot samtal och månadskostnaden ligger på 39 kr i månad. Samtalen kostar 0,69 kr i minut och smsen kostar 0,69 kr per sms. Surfen ligger på 29kr per dag och det blir ständigt billigare. Du kan beställa detta abonnemang via Telias webbsida eller genom att ringa Telia kundtjänst.

Med Telenor kostar det 2,10 kr minuten att ringa till Sverige och smsen går på 0,67 kr. Samtalkostnaderna är lite högre än konkurrenterna. Tänk på att priserna ändras och det är bäst att kontakta Telenor kundtjänst för att få uppdatera priser. Telenor har dock det bästa erbjudandet vad det gäller surfen. Med alla våra Telenors bonnemang kan du använda den inkluderade surfvolymen precis som vanligt när du är i Danmark, helt utan extra kostnad. Du behöver inte lägga till någon tjänst för att erbjudandet ska fungera, det är bara att surfa som vanlig.

Likt de andra företagen så kostar smsen för Tele2 0,67 kr per sms och samtalen går på 2,13 kr per minut. Har man abonnemang med Tele2 så finns det dock tilläggstjänster så att man ringer för fasta priser i månaden till Danmark. För att få reda om deras erbjudanden gällande detta kan man kontakta Tele2 kundtjänst.

Vad det gäller surf har Tele2 ett par olika paket man kan köpa när man befinner sig i Danmark. 20mb kostar 20 kr och gäller i 24 timmar, 50 mb kostar 40kr och gäller i 3 dagar, 100mb kostar 64 kr och gäller i 7 dagar.

Hoppas att artikeln kan hjälpa dig att välja abonnemang när du pendlar över vårt kära Öresund.

För finska arbetare i Danmark skulle vi rekommendera både Sonera och Elisa som telefonbolag. Båda har väldigt förmånliga priser och de kan finnas genom att kontakta respektive kundtjänst sonera asiakaspalvelu och elisa asiakaspalvelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>