Thaimassage i Köpenhamn

Det finns en hel del ställen runt om i Köpenhamn som erbjuder massage utan bokning. Om man är på en tight budget är det viktigt att veta vilken massage som är billig men ändå lyckas bibehålla hög kvalitet.

Thaimassage brukar vara betydligt billigare än vanlig traditionellmassage. Detta gälller både i Danmark och i Sverige. Thaimassage i Köpenhamn skiljer sig lite från thaimassage i Göteborg, båda är riktigt avkopplande men i Köpenhamn skiljer sig bara en gradin mellan dig och en annan gäst. Atmosfären är enkel men ganska inbjudande, vilket gör thaimassageupplevelsen till en god investering på mer än ett sätt. Thaimassagen känns uppfriskande och de försöker som i annan massage att  minimera och eliminera alla knutar i kroppen.

thaimassage

Thaimassage i Köpenhamn kostar runt 300-400 danska kronor för en timma massage vilket är ungefär som i Sverige. Kvalitén varierar själv klart från ställe till ställe. Även om du kanske blir lite öm under behandlingen, kommer du säkerligen känna dig som en ny människa efter behandlinegn. Du välkomnas ofta med 15 minuters fotbad som ser till att du känner dig helt avslappnad och sedan blir du förd  till din privata fristad på en shiatsu matta med bekväma bomullskläder för att starta behandlingen.

Om man ska tipsa om något specifikt ställe i Köpenhamn så måste det vara: Bamboo Thai massage. De skriver klart och tydligt på sidan att de är seriösa och att det inte förekommer några skumma saker på deras thaimassageställe. Deras mål Bamboo Thai Massage  är att ge den bästa thaimassage behandlingen i Köpenhamn så att när du lämnar  deras klinik, ska du  känna dig avslappnad och allt de begär är att du ska vara snäll och respektera vad de säger.

Bamboo Thai massage erbjuder thaimassage, oljemassage, trantra massage och fotmassage. Alla behandlingar kostar lika mycket och det är 500 danska för en timma och 300 danska kronor för en halvtimma.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>